Török Tibor - Dunatáj Fotókör

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KLUBÉLET

Török Tibor 

Török Tibor vagyok, 1985-ben születtem. A fotóim egyfajta különleges képi világot ábrázolnak, egyes esetekben a valóságtól eltérő színek és formák jelennek meg rajtuk. Azt hiszem azon képeim, melyek eltérnek a valóságtól, más-más érzelmeket váltanak ki a szemlélőből.
A fotózás 2005 óta érdekel, amikor is sütőipari szakmunkás bizonyítványom mellé kaptam meg életem első digitális fényképezőjét. Akkoriban egy kompakt Canon PowerShot A400 -al próbálkoztam megörökíteni a körülöttem zajló világ dolgait. Ekkor ismerkedtem meg Bagota József barátommal, aki abban az időben a napihatterkepek.hu lapján publikálta fotóimat.
Többre vágytam és szerettem volna szebb és egyedibb fotókat készíteni. Egy csevegő programon keresztül ismerkedtem meg Gál Zolival, akivel azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Tőle tanultam meg a fotózás alapjait, és ő volt az, aki segített nekem abban, hogy tovább lépjek és megvásároljam 2007-ben első tükörreflexes gépemet. Nagyon sokat segít(ett) nekem.

Eddig több hazai és nemzetközi pályázaton vettem részt. Több képem zsűri által díjazott vagy kiállításra javasolt.
Eddig kiállítva szerepeltek fotóim:
Pakson, Szekszárdon, Kalocsán, Budapesten, Pécsen, Szentesen, Szigetbecsén, Törökszentmiklóson, Mohácson, Fajszon, Nagykanizsán, Kisújszálláson és Kiskunfélegyházán.
Külföldön: Marosvásárhelyen, Csíkszeredán, és Eszéken. Jelenleg a Dunatáj Fotókör Kalocsa, Mecseki Fotóklub Pécs, és az ANK Fotóklub Pécs tagja vagyok.
Fény – Érzékenység 
a láthatatlan fény
A fotózás egy különleges művészet: az alkotó képet varázsol, a múló idő által behatárolt pillanatokból, ami a lélek egy darabja, a belső világ tükröződése, érzelmeket és hangulatokat közvetít a világ számára …  Galériám >

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz